TEMTEX kinesio tape - kinesio taping 24

kinesio taping
 
AKCIÓS TERMÉKEK
TEMTEX Kinesio Tape Tourmaline, piros 5 cm x 5 m AKCIÓS ÁR...    TEMTEX Kinesio Tape Tourmaline, piros 5 cm x 5 m AKCIÓS ÁR!
3550,- Ft (ÁFA-val)
3450,- Ft (ÁFA-val)
TEMTEX ollók AKCIÓS ÁR!    TEMTEX ollók AKCIÓS ÁR!
3950,- Ft (ÁFA-val)
TEMTEX Kinesio Tape Tourmaline, fehér 5 cm x 5 m AKCIÓS Á...    TEMTEX Kinesio Tape Tourmaline, fehér 5 cm x 5 m AKCIÓS ÁR!
3550,- Ft (ÁFA-val)
3450,- Ft (ÁFA-val)

 

 

 

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

 

Csak Budapesten, előzetes telefonos megbeszélést követően.

+36 20 489 1838

MENÜPONT  /  

/ Részletek

TEMTEX Kinesio Tape Tourmaline, bézs 5 cm x 5 m  
TEMTEX Kinesio Tape Tourmaline, bézs 5 cm x 5 m
Kód 1100062
Ár (ÁFA-val) 3550,- Ft

Kinesio taping Dél-Koreából: TEMTEX kinesio tape. A 150-160%-os rugalmasságú TEMTEX kinesio tape-et a fájó izomra kell helyezni; megemeli a felső bőrréteget, enyhíti a fájdalomérzetet, növeli a nyirokáramlást. A TEMTEX kinesio tape légáteresztő és vízálló.  Anyaga 100% pamut, mely speciális orvosi ragasztóanyagot tartalmaz.

A TEMTEX Tourmaline kinesio tape ragasztóanyaga, mint hatóanyagot, lágy turmalinszemcséket tartalmaz. Ezek tisztítják a vért, idegnyugtató hatásuk van, növelik a sejtek aktivitását, csökkentik a fájdalomérzetet és sterilizálnak. Ezenkívül a turmalinos tapaszok jobban tapadnak. A TEMTEX Tourmaline kinesio tape 2 évig raktározható 10-25 °C között,  40-70%-os páratartalmon.

darab
BEVÁSÁRLÓ KOSÁR

A bevásárló kosár üres
BEJELENTKEZÉS

 
 
 
 
   
 
  REGISZTRÁCIÓ  
Elfelejtette a jelszavát?
Kattintson ide!
LEGKEDVELTEBB TERMÉKEINK
ÚJDONSÁGOK


HOME
   |    KINESIO TAPING
   |    ÜZLETI FELTÉTELEK
   |    KAPCSOLAT

A KINESIOTAPING 24 online áruház a méltán népszerű TEMTEX kinesio tape-ek széles választékát kínálja Önnek, már Magyarországon is.  Itt hamarosan megtalálhatja a kinesio taping egyéb segédeszközeit is, mint például tapaszrögzítőket, eszközöket a kezelt bőrfelület előkészítéséhez, tapaszeltávolítót, vagy éppen speciális ollót. A kinesio taping ma már az egész világon ismert és elismert módszer, nemcsak a sportgyógyászat területén; hatékony segédeszköz a rehabilitációs kezelések, fizioterápia, pediátria, ortopédia és az állatgyógyászat területén is. Erről részletesebben a „kinesio taping” menüpont alatt olvashat. Üzletünkben mindig van raktáron TEMTEX kinesio tape, melyet 3 munkanapon belül kézbesítünk Önnek! Amennyiben kérdése lenne, örömmel állunk a rendelkezésére!