TEMTEX kinesio tape - kinesio taping 24

kinesio taping
 
AKCIÓS TERMÉKEK
TEMTEX Kinesio Tape Tourmaline, piros 5 cm x 5 m AKCIÓS ÁR...    TEMTEX Kinesio Tape Tourmaline, piros 5 cm x 5 m AKCIÓS ÁR!
3550,- Ft (ÁFA-val)
3450,- Ft (ÁFA-val)
TEMTEX ollók AKCIÓS ÁR!    TEMTEX ollók AKCIÓS ÁR!
3950,- Ft (ÁFA-val)
TEMTEX Kinesio Tape Tourmaline, fehér 5 cm x 5 m AKCIÓS Á...    TEMTEX Kinesio Tape Tourmaline, fehér 5 cm x 5 m AKCIÓS ÁR!
3550,- Ft (ÁFA-val)
3450,- Ft (ÁFA-val)

 

 

 

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

 

Csak Budapesten, előzetes telefonos megbeszélést követően.

+36 20 489 1838

MENÜPONT  /  

/ Részletek

TEMTEX Cross Tape, bézs 2,1 x 2,7 cm – 160 db ÚJDONSÁG!  
TEMTEX Cross Tape, bézs 2,1 x 2,7 cm – 160 db ÚJDONSÁG!
Kód 1100071
Ár (ÁFA-val) 6600,- Ft

 

Cross Tape a TOWATEK Koreától! A Cross Tape egy kis méretű, rugalmatlan rács, melyet az úgynevezett feszültség pontokra (trigger pontokra) kell helyezni. Az izmokat nemcsak szomatomotoros és szomatoszenzitív idegek működtetik, vegetatív idegek is szerepet kapnak a működésben; hatással vannak az izmokra és a bőrre. Az izmok és a bőr tehát központi közvetítő hálója az idegrendszeri izgalomnak. A Cross Tape segítséget nyújhat, nemcsak az izom-, de érproblémák esetén is. Hypoallergén ragasztóanyagot tartalmaz, latex-mentes és vízálló. A TEMTEX Cross Tape 2 évig tárolható, 10-25 °C és  40-70 % páratartalmon.

darab
BEVÁSÁRLÓ KOSÁR

A bevásárló kosár üres
BEJELENTKEZÉS

 
 
 
 
   
 
  REGISZTRÁCIÓ  
Elfelejtette a jelszavát?
Kattintson ide!
LEGKEDVELTEBB TERMÉKEINK
ÚJDONSÁGOK


HOME
   |    KINESIO TAPING
   |    ÜZLETI FELTÉTELEK
   |    KAPCSOLAT

A KINESIOTAPING 24 online áruház a méltán népszerű TEMTEX kinesio tape-ek széles választékát kínálja Önnek, már Magyarországon is.  Itt hamarosan megtalálhatja a kinesio taping egyéb segédeszközeit is, mint például tapaszrögzítőket, eszközöket a kezelt bőrfelület előkészítéséhez, tapaszeltávolítót, vagy éppen speciális ollót. A kinesio taping ma már az egész világon ismert és elismert módszer, nemcsak a sportgyógyászat területén; hatékony segédeszköz a rehabilitációs kezelések, fizioterápia, pediátria, ortopédia és az állatgyógyászat területén is. Erről részletesebben a „kinesio taping” menüpont alatt olvashat. Üzletünkben mindig van raktáron TEMTEX kinesio tape, melyet 3 munkanapon belül kézbesítünk Önnek! Amennyiben kérdése lenne, örömmel állunk a rendelkezésére!